True – Managed hosting

True managed hosting

Als ervaren hostingprovider kunnen wij meepraten over content en websites. Wij begrijpen als geen ander dat content king is en dat je jouw doelgroep bereikt door goede content. Wat wij ook begrijpen, is dat die content altijd en overal voor iedereen bereikbaar moet zijn.

En toevallig hebben wij daar veel ervaring mee. Voor al onze managed en CMS-hostingoplossingen werken wij samen met de beste partijen die hetzelfde doel nastreven, namelijk de hoogst mogelijke kwaliteit leveren.

Jouw content altijd bereikbaar

Je vindt bij True geen standaard hostingpakketjes, wij maken een hostingoplossing op maat. Een tech start-up heeft immers andere hosting nodig dan bijvoorbeeld een online magazine. Veel websites draaien op een CMS, wij bekijken per CMS (of dat nu WordPress, Drupal of Joomla! is) hoe we deze maximaal kunnen hosten. Zo stellen we bij WordPress-hosting caching in voor snellere pagina’s en nemen we 100% verantwoordelijkheid voor alles onder het gebruikte CMS. Zo kun jij bezig zijn met het produceren en plaatsen van nieuwe content en regelen wij de rest. Een mooi een-tweetje toch?

True op LinkedIn Google+ | Facebook | Twitter

Ga naar de website van True