tldr2014 FAQ

Over RSVP’en

Ik heb geen persoonlijke code ontvangen

Controleer of je wel tot de genodigden behoort. De lijst met alle genodigden vind je hier.

Controleer of ons mailtje niet in je spam of op een andere mysterieuze plek is beland. Gebruik de zoekfunctie van je mailbox en tik tldr2014.

Kun je het mailtje met de code nog steeds niet vinden? Mail dan naar help@tldr2014.nl en we sturen je je code alsnog toe.

Ik heb per ongeluk eerst op de RSVP-knop geklikt, maar mijn persoonlijke code nog niet ingevoerd. Help!

Blijven ademen, we komen er samen wel uit.

Voeg alsnog je persoonlijke code in op je profiel door onder je avatar te klikken op Bewerk profiel. Je kunt nu je persoonlijke code toevoegen aan je profiel en je profiel opslaan met de knop Bewaar wijzigingen, onderaan de pagina.

Je RSVP wordt handmatig gecontroleerd er is dus niks misgegaan in het systeem. Wij checken nog met de hand of je code erbij zit.

Ik weet niet waar ik mijn persoonlijke code moet invoeren

Allereerst heb je een account nodig voor deze website. Die kun je hier aanmaken.

Nadat je je account hebt aangemaakt en bent ingelogd, kun je je profiel bewerken. Klik de knop onder je avatar (Profiel bewerken) en vul alles in wat je kwijt wilt. In het allereerste veld vul je je persoonlijke code in.

Sla nu je profiel op. Klik hiervoor onderaan de pagina op Bewaar wijzigingen. Je code is nu opgeslagen.

Wil je ook meteen RSVP’en (en je plek op de avond garanderen), klik dan ná het opslaan op de RSVP-knop.

Ik heb op RSVP geklikt en mijn persoonlijke code netjes ingevoerd en opgeslagen, maar sta nog niet op de gastenlijst

Geen zorgen en wel wat geduld. Wij controleren alle persoonlijke codes met de hand. Het kan soms even duren voordat we jouw RSVP accorderen. Zodra we dat hebben gedaan, ontvang je per e-mail een bevestiging van je RSVP.

Ik heb jullie een RSVP gestuurd, maar wil/kan/mag toch niet komen. Wat nu?

Laat het ons zo snel mogelijk weten, dan kunnen we iemand anders misschien blij maken met een invite voor tl;dr2014.

Laat je niks van je horen, maar ben je er op de avond – ondanks je RSVP niet? Dan kom je op de wall of shame. Niemand wil op de wall of shame!

Hoe weet ik of mijn RSVP akkoord is?

Je ziet op je profiel op deze site een blauw vinkje staan en je staat op de gastenlijst.

Over de gastenlijst

Ik heb geen uitnodiging ontvangen

Het zou zomaar kunnen dat je spamfilter onze uitnodiging heeft vastgehouden. Heb je het idee dat je echt wel tot de genodigden zou moeten behoren, controleer dan of je naam op deze lijst staat.

Ik wil graag een introducee meenemen, kan dat?

tl;dr2014 is invite only en de gastenlijst wordt dus door ons (de organisatoren en leden van Content Collective) bepaald.

tl;dr2014 is een gratis feest (en natuurlijk netwerkmoment voor wie dansen een brug te ver vindt), met een beperkt aantal plekken.

Het is daarom niet mogelijk om een introducee mee te nemen. Wel kun je binnenkort kaartjes winnen en is het mogelijk om iemand op te geven voor de reservelijst. Dat laatste doe je via reservelijst@tldr2014.nl.

Zijn er na de RSVP-sluitingsdatum nog plekken over, dan worden de reserveplekken alsnog (op first come, first served-basis) opengesteld.

Moet ik mijn persoonlijke code bewaren?

Tijdens het feest wordt bij de deur gecontroleerd of je inderdaad op de gastenlijst staat. Onthoud en noteer je persoonlijke code of bewaar de e-mail met toegangsbewijs (die ontvang je een week voor het feest), om er zeker van te zijn dat je ook binnenkomt.

Over de website

Waarom moet ik een account aanmaken?

Om te kunnen RSVP’en én zodat de andere gasten weten wie er allemaal komen op de avond zelf. Het is toch leuk om een idee te hebben wie je allemaal op het feest tegen het lijf kunt lopen?!

Het lukt me niet om een account aan te maken

Krijg je het niet voor elkaar om een account aan te maken? Mail dan naar help@tldr2014.nl. Om het voor je te kunnen regelen hebben we je persoonlijke code en het mailadres waarop je bent uitgenodigd, nodig.