Doneer een beetje

Vanuit Content Collective helpen we goede doelen graag. Zo kunnen goede doelen op onze magazines gratis adverteren en zijn veel van onze vrijwilligers, ook vrijwilliger voor een keur aan stichtingen.

En ook bij tl;dr2014 willen we graag de balans houden: wij een feestje, de goede doelen ook een feestje.

Doe je mee?

Je kunt één (of meerdere) van de door ons gekozen goede doelen steunen door hieronder een Doneer nu-knop te klikken, maar ook op de avond zelf zorgen we voor donatiemogelijkheden.

100% van de donaties gaat naar de goede doelen!

Stichting Amurang

De stichting Amurang zet zich in voor het welzijn van kansarme Indonesische kinderen en jongeren uit Amurang en omgeving in het Noorden van het Indonesische eiland Sulawesi.

”STICHTING

”€

Niños de Guatemala

Niños de Guatemala zet zich in voor kinderen in Gutemala (dat had je vast niet verwacht). Zij helpen door zich lokaal in te zetten en investeren in onderwijs, ondernemerschap en zelfredzaamheid.

”Niños”

”€

SECORE

Sexual Coral Reproduction. Als dat je niet opwindt, dan weten we het ook niet meer. SECORE zet zich in om onze koraalriffen te redden. En daar kunnen ze hulp bij gebruiken.

AAP

Stichting AAP is een Europees opvangcentrum voor uitheemse dieren. De dieren die bij hen terecht komen zijn afkomstig van de illegale handel, proefdierlaboratoria, circussen, louche dierentuinen of rechtstreeks van particulieren.

Wereldasielen

Stichting Wereldasielen zet zich in voor zwerfdieren ter plaatse. Geen geïmporteerde dierenellende dus, maar daar helpen waar de dieren al zijn.

 

Fight Cancer

Fight cancer is een stichting voor jongvolwassenen (18-45) die fondsen werft voor KWF Kankerbestrijding. Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ laten wij zien dat de strijd tegen kanker resultaat oplevert en inspireren wij mensen om te helpen.