Juni&More

juni-sponsor

Juni & more wil organisaties adviseren en helpen bij het optimaliseren van hun sales en marketing processen. Nina en Judith zetten graag onze expertise in om samen met jou een strategie te ontwikkelen of de bestaande strategie aan te passen. Ook werken we graag mee op de werkvloer of helpen we je graag om jouw team te trainen. Wij kunnen dit bijvoorbeeld op de volgende manier voor jou realiseren:


Brand management

Judith heeft flink wat jaren ervaring als Brand Manager, zowel met nieuw te lanceren merken als met het verbeteren van de martpositie van reeds bestaande merken. Een sterk merk is onderscheidend en authentiek. Ik begeleid de vertaling van merkstrategie naar merkactivatie.

Project management

Judith is de spil in het projectteam, bewaakt de voortgang, kwaliteit en het budget en zorgt dat het creatieve ontwikkelproces compleet afgestemd is op de wensen van klant/stakeholder. Mijn belangrijkste taak hierbij is de brug vormen tussen klant/eindgebruiker en het development team: dat alle onderdelen van projecten die door het development team uitgevoerd worden ook daadwerkelijk voldoen aan de vooropgestelde eisen en zo userfriendly mogelijk uitgevoerd zijn.

Mobile marketing

Nina draait nu een aantal jaar mee in de wereld van mobile. Ik heb organisaties geadviseerd en begeleid in hun transitie naar mobiel. Ik kan samen met jou een mobiele strategie ontwikkelen, een pitch opzetten en uitvoeren en een traject op het gebied van de ontwikkeling van mobiele oplossingen begeleiden.

Sales optimalisatie

Nina heeft jaren ervaring in de sales en heeft in verschillende organisaties mee gedraaid. Door deze ervaring weet ik als geen ander van het reilen en zeilen op zo’n salesafdeling. Ik kijk uit naar projecten waarbij de salesafdeling nog in de kinderschoenen staat en waarin ik organisaties kan begeleiden en adviseren in dit proces. Daarnaast kan ik niet goed functionerende salesafdeling goed analyseren, doorlichten en de vinger op de zere plek te leggen. Ik ben in staat te communiceren met salesmensen en ben uitstekend in staat om de neuzen in dezelfde richting te krijgen en een salesteam te begeleiden en op te leiden.

Freelance sales

Voor organisaties die extra mankracht nodig hebben in de sales kan Nina ingehuurd worden. Sales op freelance basis kan op verschillende manieren ingevuld worden. Ik kan mensen die voor een bepaalde periode afwezig zijn vervangen. Daarnaast kan ik ingehuurd worden om op structurele basis een bepaald aantal uren per week mee te draaien binnen de salesorganisatie om zo omzet optimalisatie te realiseren.

Samenwerken en netwerken

Vanuit Juni & more geloven Nina en Judith in de kracht van samenwerken en netwerken. Wij hebben daarom een netwerk van freelancers en ZZP’ers om ons heen waar wij in geloven, waar we vertrouwen in hebben en waarvan we weten dat zij de kwaliteit van dienstverlening van Juni & more bewaken. Deze mensen zetten wij graag in om integraal projecten voor jouw organisatie op te zetten en uit te voeren. Per project kijken we welke disciplines er nodig zijn en zoeken wij de professionals die dit uit kunnen voeren. Deze mensen werken onder de Juni & more paraplu die staat voor kwaliteit & flexibiliteit. Voor jou een win win situatie voor je organisatie want je kunt met ons putten uit een grote pool met professionals waarmee je het gehele project over kan dragen aan Juni & more. Eén van de disciplines die we kunnen bieden is content optimalisatie.

Ga naar Juni&More >>