Choose wisely: The Why | The Venue | The Dresscode | The Music | The People 

Op 14 november gaan we los: tl;dr2014, wordt hét feest van het jaar. 

Wat kosten de tickets? Niks! Het enige wat je nodig hebt is een uitnodiging. Die krijg je als iemand van Content Collective je op de lijst heeft gezet.

Hoe werkt het?

We hebben meer mensen uitgenodigd dan er kaarten zijn. We willen namelijk wel een volle bak. Je ontvangt dus eerst een invite en staat daarmee op de gastenlijst. Het is goed om dan meteen een account aan te maken op deze site.

Een paar weken later ontvang je van ons een persoonlijke code. Vul die als je zeker weet dat je komt, zo snel mogelijk in op je profiel en RSVP. De eerste 300 RSVP’s zijn erbij op de 14e.

En nee, dat is niet omdat we je aan het werk willen zetten. We willen simpelweg dat het gezellig druk is op de 14e en niet dat er onnodig lege plekken zijn.

Hoe ziet de avond eruit?

We starten om 8 uur en gaan door tot in elk geval 1 uur. Wie wil blijven voor de afterparty is een held en welkom.

Dresscode

hashtagHet thema van de avond is Bling Bling. Overdrijven met onze outfits en onze content kernachtig houden, is het idee. En zo kun je je versiersels toch ergens kwijt.

Hoe je dat invult mag je zelf weten. Maar op de avond zelf, wint de mooiste outfit een mooie prijs. Het kan dus lonen om je beste bling uit de kas te trekken. Kijk voor inspiratie op ons moodboard.

Programma

tl;dr2014 is een feest, dus we gaan vooral dansen en ontmoeten. Maar we zijn er natuurlijk ook om te entertainen.

  • 20:00 – Deuren gaan open, iedereen is welkom
  • 21:00 – Prijsuitreiking contentmarketing case of the year
  • 21:20 – Spreker Bram Alkema Chief Networking Officer@NeemDeel, deelt zijn Manifest!
  • 21:30 tot  1:00: Party

vanaf 1 uur: afterparty!

Over Bram Alkema

De meest charmante luis in de pels die je ooit aan zal horen. Daarnaast excellent in gezellige chaos. Vindt wat maar weet vooral veel. Deler van het eerste uur, web geek extraordinaire en erkend brainiac.

2014-09-04

 

Locatie

tl;dr2014 vindt plaats in Utrecht, in discotheek Kosten Koper. Meer informatie over de locatie vind je hier.

Voor de genodigden gaan de deuren om 8 uur open. Het officiële feest gaat door tot 1 uur. Daarna opent Kosten Koper de deuren voor het Utrechtse stappubliek en kunnen de echte diehards gewoon doorfeesten. Kosten koper is open tot 6 uur ‘s ochtends, dus alleen voor de bikkels!

Event Date

November 14, 2014

Event Time

20:00 PM

Ticket Price

Event Location