Over Content Collective

Wij zijn Content Collective, de eerste crowdsourced publisher van Nederland, uitgever van 10 online titels en een maandelijks bereik van ongeveer 70.000 lezers.

We maken deze magazines met meer dan 250 vrijwilligers. Maar die bieden we meer dan toegang tot ons bereik. Naast een digitale plek om te netwerken en nieuwe contacten op te doen kun je als blogger bij Content Collective van meer moois gebruik maken.

Begeleiding en ervaring

Blog je al even maar kun je toch nog tips gebruiken? Of zou je graag willen bloggen, maar durf je nog niet echt? Misschien lijkt het je leuk om eindredactie te doen, maar heb je dat nog nooit gedaan. Bij ons krijg je hulp van de andere CoCo’s (zoals we onszelf noemen).

Zo kun je beter worden, nieuwe skills leren of jouw skills inzetten om een ander te helpen.

Trainingen voor weinagh

Net als het bovenstaande, is ook dit initiatief vanuit de Content Collective community ontstaan: CoCo’s hebben een grote variatie aan expertise en delen hun kennis graag. Tijdens trainingen die exclusief voor CoCo’s te volgen zijn, kunnen we op die manier leren van elkaar. De ene keer ben je student, de volgende keer docent.

Alle trainingen worden voor kostprijs aangeboden (de kosten van de locatie) en de prijzen lopen uiteen van 0 euro tot 25 euro (tot nu toe de duurste).

Betaalde klussen

Wie zich aansluit bij Content Collective kan ook betaalde klussen via ons doen. CoCo’s kunnen – desgewenst, dit is niet verplicht - in worden gezet via ContentChefs (het bedrijf dat Content Collective mogelijk maakt) en krijgen zo gunstige voorwaarden wanneer ze aan de slag gaan. Het voordeel: grotere opdrachtgevers dan eenpitters kunnen krijgen en betere voorwaarden. Het voordeel voor de opdrachtgever: mensen die bovengemiddeld begaan zijn met hun werk, mensen die wij goed kennen en waarvan we het werk inhoudelijk ook goed kennen en begeleiding vanuit onze uitgebreide community.

Content Collective is voor zowel professionals als opdrachtgevers interessant. Niet alleen wát we doen, maar ook hóe we dat met z’n allen doen. Wil je meer weten over ons en wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vooral contact op.

Wil je bloggen voor één of meerdere van onze magazines, eindredactie-ervaring opdoen of op andere fronten helpen? Meld je dan nu aan bij Content Collective en denk met ons mee hoe we het digitale bedrijf van de toekomst vorm kunnen geven.

Sponsor worden?

Word je helemaal enthousiast van tl;dr2014 en wil je er graag onderdeel van uitmaken? Heb je een gaaf item voor de goodiebag, een kekke barterdeal of gewoon keiharde cash om de avond mogelijk te maken? Word dan sponsor van tl;dr2014.

Kijk hier voor meer informatie

Contentmarketing case of the year

Heb jij in 2014 iets spectaculairs gedaan met contentmarketing? Doe dan mee aan de Contentmarketing case of the year award.

Stuur je case in en win een kekke prijs!

Kijk hier voor meer informatie

Onze magazines