About us

Wij zijn Content Collective, de eerste crowdsourced publisher van Nederland en uitgever van 10 online titels, waaronder 42Bis, UrbanChicks en Listicle.nl. En we groeien hard. Dit jaar gingen we van 3 naar 10 titels. In 2015 willen we in totaal 20 titels runnen.

Wij maken onze magazines met de inzet van meer dan 250 vrijwilligers, stuk voor stuk gepassioneerd over content en gedreven om te delen. Vrijwillig betekent bij Content Collective niet vrijblijvend. Iedereen die meedoet houdt zich aan een leveringsafspraak en de organisatie achter de magazines wordt strak gerund.

Maar de basis van onze samenwerking is vooral: plezier hebben, kennis delen, leren en groeien.

ContentChefs

tl;dr2014 wordt georganiseerd door het bedrijf dat Content Collective financieel mogelijk maakt: ContentChefs.

ContentChefs adviseert bedrijven en organisaties op het gebied van contentstrategie, contentorganisatie, contentcreatie/-optimalisatie en contentmarketing. Wij zijn een netwerkorganisatie en kunnen beschikken over de beste freelance contentprofessionals van Nederland. Professionals die jouw organisatie kunnen helpen bij het effectief inzetten van content bij het behalen van de bedrijfsdoelstellingen.

Lees meer over ContentChefs

Waarom een feest?

Is er echt een goede onderbouwing nodig voor een feest? Plezier en gezelligheid staan voor ons ook in het werk voorop. Het is dan ook niet meer dan logisch dat zich dat uit in een mooie content party, waar we de makers van het web eens in de watten leggen.

Oké, maar wie zijn jullie nou?

MQ2A-W8C_400x400Xaviera Ringeling, inmiddels alweer 16 jaar webwerker en Jan Kok, consultant en met ruime ervaring met strategieprojecten. Die combinatie van kennis van en ervaring  met het online kanaal en kennis en ervaring van en met strategische vraagstukken, brengen we  bij elkaar voor onze klanten.

Kom je nou al naar het feest?

jan-avatar…of moet je toch meer weten? Dat Jan bijvoorbeeld MMA doet (jawel, freefight) of dat Xaviera kattenvrouwtje is, maar nog steeds best tof. Dat Jan totaal niet kan dansen en Xaviera de moves van de Macarena uit haar hoofd kent? Of dat ze met elkaar getrouwd zijn en inmiddels dus alweer 6 jaar. Dat hun katten Anastasia Morgaine LeFaye, Nicolai Gabriël Alexander en Isadora Catharina Elizabeth heten, maar dat het maar 3 katten zijn?

Is er iets specifieks dat je graag wil weten? Neem dan contact met ons op, we beantwoorden je vraag met alle plezier. Maar kom vooral feesten!

Sponsor worden?

Word je helemaal enthousiast van tl;dr2014 en wil je er graag onderdeel van uitmaken? Heb je een gaaf item voor de goodiebag, een kekke barterdeal of gewoon keiharde cash om de avond mogelijk te maken? Word dan sponsor van tl;dr2014.

Kijk hier voor meer informatie

Contentmarketing case of the year

Heb jij in 2014 iets spectaculairs gedaan met contentmarketing? Doe dan mee aan de Contentmarketing case of the year award.

Stuur je case in en win een kekke prijs!

Kijk hier voor meer informatie